Sundoms Bygdegårdsförening

Föreningen förvaltar och vårdar byns bygdegård och ser till att den är ändamålsenlig för byns behov samt för externa hyresgäster som i allt större utsträckning upptäckt ett bra och prisvärt alternativ på ”lagom” pendelavstånd från Luleå för konferenser och möten.
Sundoms föreningar nyttjar lokalerna utan kostnad men bygdegårdsföreningen hyr även ut lokaler till organisationer, företag och enskilda personer för olika evenemang.

Bli medlem

Årsavgiften för medlemskap är 200 kr/hushåll och år.                                                                Medlemmar i bygdegårdsföreningen får ett reducerat pris på hyra av bygdegården och dess lokaler. 

Vill du bli medlem, kontakta kassör Lena Holmqvist, tel 070-6238145 / lena@sundom.se.

 

Lokaler

Bygdegården kan bokas externt samt givetvis av bybor och byns organisationer. Det bedrivs ett flertal olika verksamheter i gården och det finns olika lokaler för många behov. Stora salen med scen och full teknisk utrustning för teater, konferenser och middagar för upp till 130 personer. Salen fungerar även för motionsgympa. Lilla salen för max 20 personer används i första hand vid styrelsemöten och liknande. Det finns ett fullt utrustat kök med modern utrustning. I källaren finns även gym, bastu och teaterloge. På baksidan av huset finns en stor nybyggd veranda.

Bokning och mer information

För bokning av bygdegården se flik Sundoms Bygdegård på startsidan.

 

Dela:

Kommentera