Kategoriarkiv: Okategoriserade

Sundomsdagen

2019 fyllde bygdegården 70 år. Det firade vi i bygdegårdsföreningen med att arrangera Sundomsdagen den 11 augusti. Vi började med att bjuda byns invånare på kaffe och tårta i bygdegården, samtidigt som Thomas Rutström berättade om bygdegårdens historia. Stora salen var fullsatt under föreläsningen! 

Dagen fortsatte med tipsrunda som ledde oss ner till vår vackra hamn, där vi trots extremt lågvatten lyckades genomföra ett ankrace för barnen. Sedan kunde man köpa hamburgare, tunnbrödssmörgås med halstrad strömming, samt böcker och tröjor. Några bilentusiaster visade upp sina veteranbilar. Dagen avslutades med ett studiebesök hos vår köttbonde Per Nordgren.

Hej alla bybor!

BGFGlöm inte att betala in medlemsavgiften till bygdegårdsföreningen, om ni inte redan gjort det. Tänk på alla förmåner ni får!

BG: 5322-7492 Sundoms Bygdegårdsförening 150 kr/år.

 

För mer info om avgifter vid hyra av bygdegården, gå till startmenyn och klicka på Sundoms Bygdegård – Hyra av lokaler i Sundoms bygdegård.

 /Styrelsen 

 

Byablaskan

Nytt nummer av Byablaskan kommer ut under Mars månad. Manus stopp är satt till den 20 februari. Bidrag skickas till: byablaskan@sundom.se